۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۱۰۹۰ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان گرامی ساکن خوابگاه‌ها

پیرو اطلاعیه‌های قبلی مبنی بر تعطیلی موقت خوابگاه‌ها (براساس دستورالعمل وزارت بهداشت و دستور و ابلاغیه ریاست محترم دانشگاه) به استحضار می‌رساند آن دسته از دانشجویانی که نیاز به مراجعه به اتاقهای محل سکونت برای برداشتن وسایل یا مدارک دارند، می‌توانند صرفاً در روز شنبه مورخ ۱۷/‏۱۲/‏۹۸‬ از ساعت ۸ لغایت ۱۳ به ساختمانهای محل اسکان خود مراجعه نمایند. از آنجا که مرحله بعدی شستشو، سم پاشی و ضد عفونی کردن از شنبه اجرا خواهد شد لذا تا ۱۵/‏۰۱/‏۹۹‬ این امکان مجدداً برقرار نخواهد بود.

تاکید می‌گردد که این اطلاعیه به هیچ وجه ناقض دستورالعمل‌های لازم الاجرایی که حتی بعد از این تاریخ توسط وزارت بهداشت صادر می‌گردد، نمی‌شود.

روابط عمومی اداره کل خوابگاه‌ها

( ۱۶ )