اتصال خط هفت مترو تهران به کوی دانشگاه تهران جدی‌تر شد

۰۸ آبان ۱۴۰۰ | ۲۳:۳۵ کد : ۲۲۹۷۴ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۵۴۲
به منظور تسهیل در عبور و مرور دانشجویان و اتصال کوی دانشگاه به شبکه متروی شهر تهران، روز شنبه هشتم آبان ماه ۱۴۰۰، جلسه ی مشترکی با حضور مهندس مسعود رنجبریان، شهردار منطقه ۶، مهندس علی امام، مدیر عامل شرکت مترو تهران و دکتر علی رضا وجهی، معاون دانشجویی دانشگاه تهران، در کوی دانشگاه تهران برگزار شد.

به منظور تسهیل در عبور و مرور دانشجویان و اتصال کوی دانشگاه به شبکه متروی شهر تهران، روز شنبه هشتم آبان ماه 1400، جلسه ی مشترکی با حضور مهندس مسعود رنجبریان، شهردار منطقه 6، مهندس علی امام، مدیر عامل شرکت مترو تهران، دکتر علی رضا وجهی، معاون دانشجویی دانشگاه تهران و دکتر سعید حبیبا، معاون سابق دانشجویی دانشگاه، در کوی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این جلسه، دکتر وجهی، ضمن بیان ویژگی های ممتاز کوی دانشگاه و حضور تعداد کثیری از دانشجویان دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران، به ترافیک ایجاد شده در منطقه امیرآباد اشاره نمود و خاطر نشان کرد: اتصال کوی دانشگاه تهران به شبکه متروی تهران، ضرورتی انکارناپذیر است؛ که نه تنها شرایط عبور و مرور دانشجویان خوابگاهی را تسهیل می کند، بلکه منجر به کاهش ترافیک در منطقه خواهد شد.

در ادامه این جلسه، مهندس امام، مدیرعامل متروی تهران، خبر از راه اندازی ایستگاه پارک گفتگو تا شش ماه آینده داد و بیان کرد که در جلسات مشترک سال گذشته، بحث اتصال کوی دانشگاه تهران به شبکه مترو از طریق ایستگاه پارک گفتگو مطرح بود اما با عدم همکاری کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران، این طرح مسکوت مانده، ولی شرکت متروی تهران علاقمند به همکاری با کوی دانشگاه تهران می باشد.
سپس، مهندس مسعود رنجبریان، شهردار منطقه 6 تهران، با بیان این نکته که حل مسائل و مشکلات شهری سرلوحه اقدامات شهرداری منطقه 6 خواهد بود، به اهمیت حل مشکل ترافیک منطقه امیرآباد اشاره نمود و ضمن اعلام همراهی شهرداری منطقه 6 تهران، افزود: لازم است تمامی راهکارهای قبلی را بررسی و مناسب ترین گزینه را انتخاب کنیم.

در ادامه، دکتر سعید حبیبا، معاون سابق دانشجویی دانشگاه تهران، به سابقه یک ساله موضوع پرداخت و اشاره کرد: تلاش برای حل مشکلات کوی، به معنی کوششی برای فراهم آوری تسهیلات زندگی بهتر برای دانشجویانی است که آینده سازان کشور هستند.
آقای حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران نیز ضمن تبیین مختصات شرایط روحی و روانی حاکم بر جامعه به جهت دوره کرونا، به ضرورت آموزش های همگانی اشاره نموده و افزود: مرکز مشاوره دانشگاه تهران، دوره های آموزشی متعددی طراحی نموده است که امکان استفاده برای شهروندان منطقه 6 و شهر تهران از این دوره ها فراهم است و علاقه مند به توسعه همکاری هستیم.
در خاتمه، شرکت کنندگان  پس از بازدید میدانی از کوی دانشگاه و بررسی امکان اجرای طرح؛ بر ضرورت اجرای آن تاکید نموده و مقرر شد موضوع طی مکاتبه ای از سوی دانشگاه به شهردار تهران ارجاع شود تا جهت تصویب در دستور کار شورای ترافیک شهرداری قرار گیرد.

کلید واژه ها: خط هفت متروی تهران کوی دانشگاه تهران


( ۴ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.