در آستانۀ آغاز سال تحصیلی خوابگاههای دانشگاه تهران آمادۀ حضور دانشجویان خوابگاهی/گزارش طرح تابستانی آمادهسازی و بهسازی خوابگاهها
به گزارش روابط عمومی ادارۀ کل امور خوابگاههای دانشگاه تهران، ادارۀ کل امور خوابگاهها در قالب طرح تابستانی آمادهسازی و بهسازی سراهای دانشجویی تلاش کرد تا با اقدامهای مختلف سراهای دانشجویی را برای اسکان دانشجویان آماده کند. این طرح با بهکارگیری تمام امکانات و نیروها در بازۀ زمانی ۱۶ تیر تا ۲۶ شهریور ماه در سطح خوابگاههای دانشجویی انجام شد. اقدامهای مهمی که در قالب این طرح صورت گرفت، شامل موارد زیر است:
۱) امور تأسیسات و ابنیه: در این بخش تک تک ساختمانهای خوابگاهی از نظر موارد تأسیساتی شامل روشنایی، شبکۀ آب و فاضلاب، سیستم سرمایش و گرمایش و ابنیۀ کامل بررسی، اولویتبندی و مسائل و مشکلات آنها رفع شد [گزارش تصویری] که برخی از مهمترین آنها شامل موارد زیر است:
- احداث محل توزیع صبحانه برای دانشجویان خوابگاهی سطح شهر به مساحت ۸۰ متر مربع؛
- رفع خرابی ابنیه در ساختمانهای خوابگاهی به تعداد بیش از ۲۰۰ مورد؛
- تخریب و بازسازی کامل ۳۰ واحد سرویس بهداشتی؛
- احداث و ساماندهی اتاقهای لباسشویی در مجتمع فاطمیه و ساختمانهای خوابگاهی طاهری، قدس ۳، شهداء، رودکی و حافظ؛
- بازسازی سقف کاذب ساختمانهای خوابگاهی؛
- درزگیری و دوغابریزی حمامها و سرویسهای بهداشتی به تعداد ۶۵۰ واحد؛
- بازسازی کامل شبکۀ انتقال فاضلاب ساختمان خوابگاهی فاطمیه یک و بلوک ۲ جلال آل احمد؛
- آمادهسازی ۲۰ واحد در مجتمع خوابگاهی متأهلین جلال آل احمد برای اسکان؛
- سرویس و پاکسازی ۶ پست اصلی برق فشار قوی کوی؛
- بازسازی کامل موتورخانۀ ساختمانهای خوابگاهی ۱۸، ۱۹ و مجتمع خوابگاهی متأهلین غدیر؛
- بازسازی دیگ موتورخانۀ ساختمانهای خوابگاهی ۸ کوی، امین و ساختمانهای ۷۰ و ۷۱ مجتمع خوابگاهی شهید چمران؛
- تعویض منابع کوئلی ساختمانهای خوابگاهی ۱۴ و ۱۵ کوی، قدس ۱، رودکی و عطار شفیعی؛
- تهیه و نصب مخزن ذخیرۀ آب مصرفی ساختمانهای خوابگاهی فیض و ۷۲ به ظرفیت ۱۶۰۰۰ لیتر؛
- بازسازی الکترو پمپ، پمپ آبرسانی، پمپ خطی و الکترو موتور تأسیسات خوابگاهها به تعداد ۸۰ عدد؛
- بازسازی کامل خط آب مصرفی و گرمایشی ساختمان خوابگاهی رسولیان یزدی؛
- نصب و بازسازی روشنایی ساختمانهای خوابگاهی و اتاقهای دانشجویی به تعداد ۴۸۰۰ مورد؛
- تعویض یا تعمیر بیش از ۱۰۰ درب اتاقهای خوابگاهی؛
- تخلیه و شستشوی منهولهای فاضلاب مجتمعهای خوابگاهی؛
- ایمنسازی سیستم تأسیسات ساختمانهای خوابگاهی؛
- ساخت و توزیع ۴۰۰۰ عدد کلید برای اتاقهای دانشجویی.
۲) تجهیزات و امکانات ساختمانهای خوابگاهی: تجهیزات ۳۰۰۰ اتاق دانشجویی تک تک مورد بررسی قرار گرفت و نقصهای آنها رفع شد، برای مثال بیش از ۳۵۰ میز و ۵۵۰ صندلی جایگزین میز و صندلی کهنه و قدیمی شد. افزون بر این تجهیزات خوابگاهی زیر نیز تعمیر شد:
- تعمیر ۲۲ دستگاه آبسردکن؛
- تعمیر ۷۳ اتاق لباسشویی؛
- تعمیر ۱۶۳ دستگاه یخچال؛
- تعمیر ۱۵ دستگاه جارو برقی؛
- تعمیر ۴۰ دستگاه اجاق گاز؛
- سرویس ۵۵۴ دستگاه یخچال اتاقهای دانشجویی.
۳) امور نظافت و بهداشت: برای ارتقای بهداشت در خوابگاههای دانشجویی، ضمن نظافت اساسی ساختمانهای خوابگاهی، با انجام بیش از ۱۵۰ مورد سمپاشی و همچنین اجرای عملیات ابنیه و تأسیسات تلاش شد تا حد امکان در اماکن عمومی مانند آشپزخانهها، حمامها و سرویسهای بهداشتی شاخصهای استاندارد برای نظافت و بهداشت رعایت شود. نسبت به بستن اصلاح و نصب توری برای پنجرۀ اماکن عمومی اقدام شد. تا حد امکان درزها و منافذ بسته و منهولهای فاضلاب تخلیه و شستشو شد. همچنین آشپزخانههای ساختمانهای خوابگاهی طاهری و نصرت ۷ از نظر بهداشتی و محیطی بهسازی شدند.
۴) امور فناوری اطلاعات: در این بخش تلاش شد ضمن بازدید میدانی از ۷۵۰ دستگاه اکسس پوینت مستقر در خوابگاهها این دستگاهها از نظر صحت عملکرد مورد ارزیابی قرار گیرند. نسبت به تعویض ۱۷ دستگاه و جایگزینی دستگاه جدید اقدام شد. گیتهای تردد خوابگاههای بررسی و بیش از ۵۰ گیت بهطور کامل از نظر سختافزاری اصلاح و از نظر صحت عملکرد بررسی شد. همچنین امور تردد دانشجویان خوابگاهی سامانهسپاری شد. در ضمن بیش از ۵۰ دستگاه رایانۀ مراکز کامپیوتری خوابگاهها تعمیر و سیستم عامل و نرمافزارهای آنها بهروز رسانی شد. [گزارش تصویری]
۵) امور فضای سبز و محیطزیست: با توجه به وسعت ۹ هکتاری فضای سبز خوابگاهها، تلاش شد افزون بر عملیات نگهداری مطابق استانداردهای زراعی (شامل شخم، آبیاری، وجین، هرس و سمپاشی) نسبت به کشت گل و گیاه جدید و ایجاد المانهای سبز در خوابگاهها برای ایجاد محیطی مفرح و بانشاط اقدام شود. [گزارش تصویری]
۶) ساماندهی اموال و ضایعات: با هدف ساماندهی اموال، بازآفرینی ساختمان سولۀ مخروبه به مساحت ۵۰۰ متر مربع و قفسهبندی و تبدیل آن به انبار انجام شد. همچنین برای استفادۀ بهینه و تبدیل ضایعات به کالاهای قابل استفاده نسبت به راهاندازی کارگاه تعمیر و ساخت در کوی دانشگاه اقدام و بخشهای تعمیر یخچال، پمپ، نجاری، آهنگری، شیشهبری و ... در آن فعال شد. همچنین نسبت به تعیین تکلیف اسقاط و خروج آن از فضای خوابگاهها اقدام گردید. [گزارش تصویری]
۷) امور قراردادها: امور مناقصۀ تعیین پیمانکاران طبخ و توزیع غذا، سلف مکمل، ایاب و ذهاب دانشجویان خوابگاهی، فضای سبز، راهبری و نگهداری تأسیسات مکانیکی و الکتریکی خوابگاهها پیگیری و بعد از ابلاغ نتیجۀ مناقصه نسبت به عقد قرارداد اقدام شد. همچنین مزایدۀ صنوف خدماترسان خوابگاهی نیز پیگیری و مستأجران صنوف تعیین شدند. تعداد قراردادهای تعیین تکلیف شده در خصوص خدمات خوابگاهی بیش از ۵۰ قرارداد میباشد.
۸) امور پذیرش و اسکان: در طول تابستان برنامهریزی اسکان انجام شد. از ابتدای شهریور ماه طی ۶ اطلاعیۀ مختلف شرایط و زمان ثبتنام دانشجویان واجد شرایط سکونت در خوابگاهها در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اعلام شد. تاکنون بیش از ده هزار تن دانشجوی واجد شرایط، ثبتنام آنها برای اسکان در خوابگاهها تأیید شده است. در ضمن به محض اعلام نتایج آزمون کارشناسی ثبتنام و اسکان نودانشجویان واجد شرایط صورت میگیرد.
گفتنی است با توجه به زمان ثبتنام حضوری نودانشجویان کارشناسی و برای مساعدت به آنها ساختمانهای خوابگاهی ویژۀ اسکان این گروه از روز سهشنبه ۲۷ شهریور پذیرای دانشجویان شدند. همچنین در آستانه آغاز سال تحصیلی از روز پنجشنبه ۲۹ شهریور ماه کلیۀ ساختمانهای خوابگاهی دانشگاه که در شهر تهران قرار دارند، پذیرای دانشجویان خواهد بود.
دانشجویان خوابگاهی میتوانند هر گونه پرسش در خصوص اسکان و ... را به رایانامۀ kooy@ut.ac.ir یا میز خدمت الکترونیک ویژۀ دانشجویان خوابگاهی به آدرس sd.ut.ac.ir ارسال کنند. تلاش میشود در کمترین زمان ممکن پاسخگویی انجام شود. همچنین کلیۀ اطلاعیههای مربوط به اسکان از وبگاه kooy.ut.ac.ir قابل دسترس است.
نظر شما :