تمدید شد | فراخوان ثبت‌نام برای شرکت در رویداد پنجشنبه بازار در خوابگاه‌های دانشگاه تهران

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۳۱۵۲۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۴۹۶
پنجشنبه بازار در خوابگاه‌های دانشگاه تهران برای عرضه خدمات علمی فرهنگی، کتاب، تولیدات دانشجویی، صنایع دستی و هنری، سوغات شهرها، غذا و مواد خوراکی دانشجویان راه‌اندازی می‌شود.

فراخوان واگذاری غرفه‌ برای

پنجشنبه بازار در خوابگاه‌های دانشگاه تهران

اداره کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران با هدف حمایت از تولیدات دانشجویی، پنج‌شنبه بازار را برای عرضه خدمات علمی فرهنگی، کتاب، تولیدات دانشجویی، صنایع دستی و هنری، سوغات شهرها، غذا و مواد خوراکی در مجمتع‌های خوابگاهی کوی پسران، فاطمیه و چمران در روز پنج‌شنبه ۲۴ آذر ماه برگزار می‌کند. دانشجویان خوابگاهی علاقه‌مند برای شرکت در این رویداد می‌توانند حداکثر تا روز دوشنبه ۲۱ آذر ماه با مراجعه به سامانه kooy.ut.ac.ir درخواست خود را ثبت کنند. بدیهی است درخواست‌ها توسط اداره کل امور خوابگاه‌ها بررسی و نسبت به اختصاص فضای مورد نیاز در غرفه‌ها اقدام خواهد شد.

مکان غرفه‌ها:
مجتمع‌های خوابگاهی کوی پسران، دخترانه فاطمیه و چمران

چگونگی ثبت‌نام برای شرکت در رویداد:

متقاضیان غرفه حداکثر تا پایان روز دوشنبه ۲۱ آذر فرصت دارند تا از طریق لینک زیر فرم ثبت‌نام را تکمیل کنند.

( ۶ )

نظر شما :